Opinie czytelników

18.01.2018, 22:47 @Jaromir
Kultura każe by przeprosić redakację za te wypisywane bzdury bo wg nowych rozkładów jazdy wszystko co zostało wcześniej napisano w całości sie potwierdza! Ale ty oczywiście wiesz lepiej... Może i tę informację o nowej siatce połączeń też zakwestionujesz? Pacyk!
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
18.01.2018, 20:07 Krystyna
Podjuchy będą miały autobusy co 10 minut. A Żydowce i Klucz to już gorsza kategoria ludzi i mogą sobie postać na przystankach co najmniej 20 minut, nie mówiąc o awariach. Czyli 40 minut czekania jak nic bardzo często.Uczniowie do szkół jeżdżą, starsi do pracy, jeszcze starsi do lekarz
na temat artykułu: Nowe rozkłady od 29 stycznia
17.01.2018, 16:40 cos tu śmierdzi...
Jaromir to rzecznik ZDiTM? Brzydko mi to pachnie... Zapominasz gościu, że KAŻDA redkacja ma swoje źródła informacji i nie musi czekać na komunikat!
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
17.01.2018, 14:53 jaromir
Powiem tak, Pan Sołtysiak wiele mówi, ale do póki nie ma komunikatu zarządzającego komunikacją odnośnie likwidacji linii D I E, obowiązują zapisy jak w komunikacie. Prezes jest tylko wykonawcą. Cieszę się, że Pan Redaktor chce niestrudzenie informować mieszkańców na bieżąco o przy
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
16.01.2018, 19:46 Autor
Nie ma czego korygować, E i D nie wrócą po feriach na trasę, co potwierdza prezes Spółki Autobusowej Dąbie pan Wł. Sołtysiak. Nasz portal podaje tę informację jako pierwszy. Proszę docenić....
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
16.01.2018, 15:07 maria
A w zeszłym roku ZDiTM chwaliło się jakie to jest przygotowane do zimy 2017/2018, a tu ledwie trochę spadło śniegu i nie dali rady!
na temat artykułu: Posypało i przyhamowało
16.01.2018, 14:53 jaromir
Szanowny Pnie Redaktorze! W komunikacie ZDiTM-u nie ma informacji o ich braku po zakończonych feriach, jest tylko informacja o zawiesza kursowania autobusów linii 109, 110, D, E. § 1 w Pana informacji. Proszę o korektę.
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
08.01.2018, 12:39 Patryk Malec
Proszę o nazwisko przedstawiciela Zditm który jest odpowiedzialny za słowa w tym artykule...
na temat artykułu: Jest nowa siatka połączeń
06.01.2018, 17:42 Miro
Przez te całe zamieszanie z komunikacją na oś kasztanowe tracą pod koniec miesiąca pasażera który co kwartał płacił 260zł razy 4 kwartały. Teraz przesiadam się na samochód. Pozdrawiam
na temat artykułu: Jest nowa siatka połączeń
04.01.2018, 20:32 Hanna
A chcą z Goplańskiej przenieść stacje rowerową na oś. Dąbie! to barany zaraz z poniszczą!!!
na temat artykułu: Wandale nie próżnują
Facebook