Opinie czytelników

23.01.2018, 21:10 Ania
Koszmar zaczyna się po feriach . Szybki tramwaj zabiera pośpiechy które spełniały szybki połączenie z lewą stroną miasta ale trzeba na siłę wyrzucić mieszkańców prawej strony miasta do szybkiego tramwaju ktory jest powolny. Brawo dla tych ktorzy to wymyślili i wydali kupe kasy na powo
na temat artykułu: Nowe rozkłady od 29 stycznia
23.01.2018, 17:44 Yan
brawo
na temat artykułu: Oddział już leczy
20.01.2018, 19:23 Pol Elizejski
Po jaką cholerę potrzebne są dwie pętle oddalone od siebie o 350 m?
na temat artykułu: Nowe rozkłady od 29 stycznia
20.01.2018, 19:01 Diavo
Zwracam honor. Złą stronę otworzyłem
na temat artykułu: Nowe rozkłady od 29 stycznia
20.01.2018, 18:58 Diavo
Dziwne że na stronie Zdtim nowy rozkład jazdy linii 66 nie przewiduje kursowania przez cały dzień. To jakiś żart te zmiany
na temat artykułu: Nowe rozkłady od 29 stycznia
19.01.2018, 15:38 @Pacyk
Duskusja z Tobą to kopanie się z konierm.
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
19.01.2018, 13:26 @ Pacyk
Proszę mi powiedzieć za co mam przepraszać redakcję? Stwierdziłem tylko fakt, braku oficjalnego komunikatu ZDiTM-u odnośnie likwidacji czy zawieszenia linii D i E i nic ponad to. Nie negowałem też prawa redakcji do posiadania źródeł informacji. jaromir
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
18.01.2018, 22:47 @Jaromir
Kultura każe by przeprosić redakację za te wypisywane bzdury bo wg nowych rozkładów jazdy wszystko co zostało wcześniej napisano w całości sie potwierdza! Ale ty oczywiście wiesz lepiej... Może i tę informację o nowej siatce połączeń też zakwestionujesz? Pacyk!
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
18.01.2018, 20:07 Krystyna
Podjuchy będą miały autobusy co 10 minut. A Żydowce i Klucz to już gorsza kategoria ludzi i mogą sobie postać na przystankach co najmniej 20 minut, nie mówiąc o awariach. Czyli 40 minut czekania jak nic bardzo często.Uczniowie do szkół jeżdżą, starsi do pracy, jeszcze starsi do lekarz
na temat artykułu: Nowe rozkłady od 29 stycznia
17.01.2018, 16:40 cos tu śmierdzi...
Jaromir to rzecznik ZDiTM? Brzydko mi to pachnie... Zapominasz gościu, że KAŻDA redkacja ma swoje źródła informacji i nie musi czekać na komunikat!
na temat artykułu: Początek ferii, zawieszone linie
Facebook