Opinie czytelników

14.02.2017, 06:59 Lech
Wreszcie konkretna propozycja .
na temat artykułu: Multimedioteka na Majowym?
12.02.2017, 09:18 Tom
Zupełnie nietrafiony pomysł na kolejne liceum. Trzeba bezwzględnie rozładować SP 37 przez przeniesienie starszych klas do obecnego gimnazjum.
na temat artykułu: Akcja i reakcja
10.02.2017, 11:54 CC
Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Warto o tym pamiętać zwłaszcza w sytuacji nieeleganckich zachowań, pomówień, manipulowania informacjami, dyskredytowania innych i emocjonalnych, a nie rzeczowych argumentów. Nauka na przyszłość :)
na temat artykułu: Nerwy wyparły Wersal
10.02.2017, 08:27 Janusz
Wychodzi na to, że Mediateka jak zwykle tylko dla Majowego i Słonecznego. Gratuluję rozsądku w podjęciu decyzji. Oby tak dalej , a Bukowe będzie jedynie sypialnią z Biedronką i Netto.Rada Osiedla Majowe podawała jako jeden z argumentów, że dzieciom z Majowego i Słonecznego będzie za da
na temat artykułu: Walczą o mediatekę
09.02.2017, 20:11 Q
A co takiego jest na Basenie Górniczym, czego nie ma na Jaśminowej albo rondzie Ułanów Podolskich? Wszystkie linie tramwajowe przejeżdżają przez przystanek przy Jaśminowej, więc mieszkańcy Dąbia tam mogą się przesiąść. Na rondzie Ułanów Podolskich z kolei zatrzymują się wszystkie
na temat artykułu: Potrzeba więcej kursów
09.02.2017, 17:24 AA
Brawo Panie Prezydencie. W końcu dzieci ze sxkoly SP 37 mają szansę na naukę w normalnych warunkach.
na temat artykułu: Nerwy wyparły Wersal
09.02.2017, 13:50 Łukasz
Nieelegancko to zachowywał się Pan Soska na spotkaniu w szkole. Wcześniej najchętniej zamknąłby szkołę i nie słuchał sugestii nauczycieli, by starsze roczniki mogły uczyć się w obecnym budynku. Teraz nagle zmienia zdanie i udaje że nikt wcześniej nie chciał rozwiązać tego w taki sp
na temat artykułu: Nerwy wyparły Wersal
02.02.2017, 00:13 Anna
Sytuacja w Gimnazjum nr 7 jest taka, że albo będzie tu liceum, albo nic. Według urzędu miasta dzieci z rejonu jest za mało na utworzenie nowej podstawówki (byłyby tylko dwie klasy na poziomie, a nauczyciele i tak zostaliby zwolnieni, ponieważ nie nadają się do edukacji wczesnoszkolnej). Ca
na temat artykułu: Akcja i reakcja
01.02.2017, 23:46 Michał
Różnica jest taka, że dzieci do podstawówki będą chodziły 8 lat i są one małe (do miasta same nie dojadą), a do liceum 4 i są duże na tyle, że spokojnie sobie wszędzie dojadą. Ciekawi mnie także kwestia poziomu, bo jest pani przekonana, że nauczyciele z gimnazjum stworzą wyższy po
na temat artykułu: Akcja i reakcja
01.02.2017, 23:33 Anna
W CKS jest tak niski poziom, że dobrzy uczniowie rezygnują z dalszej nauki w tamtejszym LO. III LO w Dąbiu ma tylko dwa profile (nieciekawe) i bardzo kiepski dojazd. Na Prawobrzeżu nie ma żadnej dobrej szkoły średniej, a najzdolniejsza młodzież skazana jest z góry na szkoły w śródmieśc
na temat artykułu: Akcja i reakcja
Facebook