Opinie czytelników

18.12.2017, 17:29 @mixer
Po pierwsze nie jesteśmy per "ty" więc jesteś niegrzeczny wobec autora. Gdybyś nie był na haju, dojrzałbyś ostatnie zdanie, że w SM Dąb od jakiegoś czasu są już takie wodomierze, ale to zasługa i starania spółdzielni! Teraz przyszedł czas na domki i to sfinansuje ZWiK. Więcj kultury
na temat artykułu: Radiowe wodomierze
18.12.2017, 16:27 Mixer
Jak to "zaczynaja wymieniac"?? W blokach na Bukowym wymienili mi z trzy miesiace temu. Ty "EL", chyba niezle popile(a)ś, skoro masz takie nieaktualne info. No albo przestan palic te swinstwa :)
na temat artykułu: Radiowe wodomierze
17.12.2017, 21:06 Lidka
Miłe, że ktoś o starszych pamięta.
na temat artykułu: Wieczerza z radą
15.12.2017, 15:55 @Ewa
Proponuję dać wam z Kasztanowego transport na żądanie!
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
15.12.2017, 06:28 Ewa
Krysia sama sobie jezdzij C,
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
15.12.2017, 02:11 Mariolcia
Od początku remont ulicy Szybowcowej był planowany pod kątem wprowadzenia w przyszłości komunikacji miejskiej i ten pomysł powoli się materializuje. Przekierowanie linii 56 lub 96 przez ulicę Goplańską i następnie Szybowcową do ulicy Portowej, i dalej powrót na ulicę Goleniowską. Czek
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
14.12.2017, 22:53 XXX
Masz trzy auta i nie masz czym dojechać?... Uparcie się czepiasz bo nigdzie nikt nie powiedział, że nie pojedzie na Basen G., a może do pętli Turkusowa. W wielu miastach kursują busy i ludzie sobie chwalą, a tu dla jednej pseudo królowej trzeba duży autobus - najlepiej przegubowy. Co za t
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
14.12.2017, 21:02 do @DOO
Miałam na myśli autobus 56 lub 96, a nie jakiś bus który na pewno z szybowcowej nie dowiezie mnie na basen górniczy!!!
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
14.12.2017, 19:50 D0 @
A gdzie jest powiedziane, ze nie chce? Ty nie potrafisz czytać, że proponuje sie komunikacje ale w mnijszej skali w postaci busu. To wystarczajace moim zdaniem rozwiązanie. A C tak jeździ np. w weekendy, że tylko na cmentarz jechać...
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
14.12.2017, 17:59 Krysia
dlaczego pani radna z Dąbia wypowiada się, że nie chce na szybowcowej komunikacji miejskiej. ja bardzo chcę, żeby tu jeździł autobus, a z kasztanowego jeszcze jeździ C więc starsi ludzie spokojnie dojada na cmentarz!
na temat artykułu: Szybowcowa niezgody
Facebook