Opinie czytelników

06.11.2016, 05:42 starszy pan
A ten dom stoi i zasłania całą widoczność
na temat artykułu: Hangarowa do remontu
05.11.2016, 21:44 Starsza Pani
Tak samo jak lubimy rowery miejskie, tak samo lubimy je niszczyć. Parę razy wypożyczyłam rower, ale każdy był tak rozklekotany, że strach było się nim poruszać. Dobrze, że chociaż hamulce działały.
na temat artykułu: Lubimy rowery
05.11.2016, 21:39 Starsza Pani
Ale dlaczego teraz w tym okresie? A nie np. na wiosnę??? A jak będzie prawdziwa zima???? To remont zamiast 3 to potrwa 6 miesięcy.
na temat artykułu: Hangarowa do remontu
29.10.2016, 18:11 Władysław
Potrzebne są również małe firmy drogowe. Poza sezonem wiosennym nie ma komu naprawić wyrw i dziur w jezdniach i chodnikach miejskich.Szkoda kiedyś istniały i miały niezły park maszynowy.
na temat artykułu: A ronda nie ma…
27.10.2016, 08:58 cris
Przecież jest. Tyle że dojeżdża do przystanku w Zdrojach. Pomyśl trochę.
na temat artykułu: Prace blokują ruch
24.10.2016, 22:33 Franek
Beznajdzieja niema oswietlenia ciemno ciasny juz mi po rysowali samchod zrobcie oswietlenie
na temat artykułu: Parking dopuszczony
24.10.2016, 15:02 dąbie
Jeszcze można wspomnieć iż ciężarówki dalej robią sobie skrót i wjeżdżają z ul.Gryfińskiej na ul.Wiosenną ten odcinek jest zakazem ale nic sobie z tego nie robią.
na temat artykułu: Wiosenna po odbiorach
23.10.2016, 21:44 KE
Tych wypocin nie daje się czytać. Błąd na błędzie literówka goni literówkę. Czy u Was pracują sami amatorzy?
na temat artykułu: Znacząco mniej tramwajów
23.10.2016, 11:52 Marta
Mariuszek, upadłes jednak na łeb. Właśnie jechałam tramwajem do Słonka i na wszystkich wyświetlaczach idzie dołem komunikat o zmianach w rozkładach od 24 paźdz. dla linii 2,4,5,7,8,10 i 12. Zanim wysmarujesz takie głupoty zastanów się czy redakcja zamieściłaby taki tekst nie mając ż
na temat artykułu: Znacząco mniej tramwajów
22.10.2016, 14:21 @Mariusz A. Tarka
Zajrzyj facet na rozkłady jazdy zditm i przekonaj sie jak wiele zmian wchodzi od poniedziałku! To Ty upadłeśł na głowę, autor/ka ma rację, zabrali 25% tramwajów!
na temat artykułu: Znacząco mniej tramwajów
Facebook