Opinie czytelników

10.11.2016, 18:35 Jerzy
do "ciekawe" - widać, że nie jesteś w temacie... :))
na temat artykułu: Robaki z automatu
10.11.2016, 16:54 Kaziu
Ta linia powinna byc prosta. Jaki inaczej sens ma szybki tramwaj jak bedzie zajezdzal zygzakiem na osiedla? Poza tym jakos trudno mi sobie wyobrazic tory w obie strony na jednojezdniowych ulicach na bukowym i sloneczym. No chyba ze sa plany kompletnej eliminacji autobusow, ale to tez nie jest zbyt d
na temat artykułu: Gdzie (dalej) pojedzie SST
09.11.2016, 09:29 Gryfińska
fajnie , tylko dlaczego w tym spisie ulic brakuje ulicy Gryfińskiej ? cały tranzyt samochodowy odbywa się teraz właśnie tu , aby przejść na drugą stronę trzeba odstać dobre 20 minut , chyba że się trafi śmieciara która zblokuje wariatów drogowych.
na temat artykułu: Jaśniej na przejściach
06.11.2016, 17:46 Władysław
To kropla w morzu.Na większości przejść nie widać pieszego czekającego na przejście. Większość latarni oświetla jezdnię a nie chodniki i okolice przejść.
na temat artykułu: Jaśniej na przejściach
06.11.2016, 14:16 Cris
Jak pokazuje życie te małe firmy budowlane to czyste dziadostwo. Przykładów mnóstwo choćby dawna próba remontu ulicy Przelotowej. To był żart poprostu. Lepiej poczekać. Oczywiście trzeba mieć nadzieję że wygra firma z doświadczeniem a nie najniższa cena bo wśród tych dużych firm
na temat artykułu: A ronda nie ma…
06.11.2016, 05:51 pan
A wracając do tego domu to nie nie jest piękne miejsce dla miasta bród i widok dla wjeżdżających jest bardzo brzydki
na temat artykułu: Hangarowa do remontu
06.11.2016, 05:42 starszy pan
A ten dom stoi i zasłania całą widoczność
na temat artykułu: Hangarowa do remontu
05.11.2016, 21:44 Starsza Pani
Tak samo jak lubimy rowery miejskie, tak samo lubimy je niszczyć. Parę razy wypożyczyłam rower, ale każdy był tak rozklekotany, że strach było się nim poruszać. Dobrze, że chociaż hamulce działały.
na temat artykułu: Lubimy rowery
05.11.2016, 21:39 Starsza Pani
Ale dlaczego teraz w tym okresie? A nie np. na wiosnę??? A jak będzie prawdziwa zima???? To remont zamiast 3 to potrwa 6 miesięcy.
na temat artykułu: Hangarowa do remontu
29.10.2016, 18:11 Władysław
Potrzebne są również małe firmy drogowe. Poza sezonem wiosennym nie ma komu naprawić wyrw i dziur w jezdniach i chodnikach miejskich.Szkoda kiedyś istniały i miały niezły park maszynowy.
na temat artykułu: A ronda nie ma…
Facebook