Opinie czytelników

15.03.2020, 09:47 @
Debilom takim jak ty wstęp wzbroniony.
na temat artykułu: Koronawirus. Zmiany w komunikacji
15.03.2020, 03:46 Hahaha
O jakiej tu piszesz trosce pasażerów?
na temat artykułu: Koronawirus. Zmiany w komunikacji
12.03.2020, 20:25 PKP
Prosimy również nie korzystać z komunikacji pociągowej!
na temat artykułu:
10.03.2020, 12:43 Janusz ze Zdrojów
Pani Marysiu! Mogę przyznać Pani rację, ale gdy pokazuję starszej osobie kółka jej wózka oklejone pismi odchodami, bywa, że traktuje mnie jak idiotę, o co mu chodzi? Jakby Pani określiła taką wiedźmę? Dla mnie to uparta stara jędza, do której nic nie dociera. Ważne są tylko jej p
na temat artykułu: Stop brudasom!
09.03.2020, 17:43 Dziękuje wam
Gdyby nie wy to bym spóźniła się dzisiaj do pracy!
na temat artykułu: Krygiera zanknięta do połowy roku
09.03.2020, 14:10 marysia z bukowego
januszku zlotko bardzo brzydko piszesz o ludziach starszych i choc masz racje to rowniez kiedys bedziesz w podeszlym wieku i wtedy sie sprawiedliwie ocen
na temat artykułu: Stop brudasom!
08.03.2020, 17:48 Blanka
Proponuję napisać o tym, że w netto w Dabiu jak bułki spadną na podłoge to z powrotem pracownicy wkładają na pólki lub do białego kontenera. Widziałam!
na temat artykułu: Stop brudasom!
07.03.2020, 15:15 Janusz ze Zdrojów
Nareszcie ktoś nazwał sprawę po imieniu! Staruchom zwracam uwagę, że koła są w psich odchodach, to większość wzrusza ramionami i każe mi się pukać w czoło, a jedna nawet oburzona zapytała, a co ma z tym zrobnić? Najlepiej na szyi sobie zawiesić! Porządny człowiek tak nie robi, ty
na temat artykułu: Stop brudasom!
07.03.2020, 13:33 ad Marta
... jakie problemy taki reportaz ;) to czy starowinka wsadzi wozek do koszyka czy nie wsadzi nijak nie zmieni poziomu drobnoustrojow na tych kratkach... w nocy biegaja po nich szczury i dachowce...
na temat artykułu: Stop brudasom!
07.03.2020, 13:26 ..
Bez przesady. Sami napisalicie powyzej, ze wytna las sosnowy. Znajac ta okolice to monokultura sadzona wg. linijki, czyli to z czym walczy rzekomy Klub Kniejolaza. Chyba ze obecnie juz nawet 70 letnia sosna (nijak majaca sie do naszego regionu) jest warta ochrony przez rzekomych aktywistow ... to ni
na temat artykułu: Zniknął las będzie gmach
Facebook